KRÆFTERNE BAG

 

" Det handler om mod. Om at turde at skille sig ud "

 

Vibeke Valter Wulff, Skaberkraft.dk

VELKOMMEN TIL SKABERKRAFT.DK

Design, kunst, udsmykning og kreativitet.

Skaberkraft.dk skaber udsmykning, design, kunst, ide og konceptudvikling. 

Bag skaberkraft.dk står kunstnerisk designer og indehaver Vibeke Valter Wulff som også underviser  og holder oplæg.

Vibeke har en brændende passion for at skabe. Kreativitet, udsmykning, kunst, rumlig branding, ide og konceptudvikling udgør hverdagen i Skaberkraft.dk.  

Skaberkraft.dk har mange dygtige eksperter tilknyttet. Der er ingen fastansatte i Skaberkraft.dk, men et stort antal faste samarbejdspartnere, freelancere og leverandører. Alle har deres speciale, og er nøje udvalgte gennem mange års samarbejde. Til hver eneste opgave sammensætter vi det rette team, som passer præcis til opgavens karakter, størrelse og økonomiske rammer.

UDSMYKNINGSKONCEPT:

Skaberkraft.dk skaber identitetsskabende, bygningsintegreret udsmykning med funktion. Vores kunstneriske og grafiske udsmykninger tager afsæt i arkitekturen samt virksomheden / institutionen i bygningen. Udsmykningskonceptet understøtter bygningens formål, virksomhedens/ institutionens identitet og rummenes funktion. 

Vores udsmykningskoncept skabes også som materialer med en funktion. Eks.vis: afskærmning / afmærkning glaspartier, pejlemærker, wayshowing, lyddæmpning, tavler, skiltning mv. Vi skaber og leverer udsmykningskoncepter til virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner.

Det visuelle formsprog bidrager til ønsket om at kunne afkode virksomhedens/ institutionens identitet ved at bevæge sig gennem rum og rammer. På uddannelsesstederne er der ydermere indbygget visualisering af studieretninger mv.

 

 

 

1_px_line

LILLE OG VÅGEN

Skaberkraft.dk's lille størrelse og det store netværk gør det nemt at reagere hurtigt. Vi holder til i Trekantområdet - lige uden for Kolding.

Vi skaber merværdi for vores kunder gennem kommunikation, konceptudvikling
og rumlig branding. 

 folier

 

1_px_line

 

HVORFOR LIGE SKABERKRAFT OG DE 5 HULLER?

 

Skaberkraft_logo


NAVN:
Skaberkraft er bevægelse, fornyelse, noget der skaber værdi og kraften til at skabe.

"Vores drømme og håb er vores skaberkraft.

LOGO:
Logoet - de fem huller - er symbolet på kraft-stikket med 380 volt. Her er tale om spænding der er noget højere end det normale. Vi skaber hul igennem for vores kunder og selv om vi er kreative er der stadig jordforbindelse.

FARVE:
Farvepsykologi : Grøn har fået sit navn efter verbet "at gro", og i symbolsproget bruges det, når vi omtaler vækst, liv og afgrøder. Grønt er derfor blevet håbets og frugtbarhedens farve.  Grøn er den farve, der spænder over flest nuancer. Den grønne farve udtrykker håb, vækst, det spirende, bevægelige og livfulde. Grøn er frem for alt psykens farve. Man mener, at den åbner individet for drømme . Endvidere er grøn afslappende for øjnene og opmuntrer til leg og livlighed. Ja og så vi går efter løsninger der gør de andre grønne af misundelse.

1_px_line

VÆRDISKABELSE

Alle har et værdisæt og det har vi selvfølgelig også. Logoet, de fem huller, repræsenterer hver især en værdi i skaberkraft.dk. Da hul starter med h gør værdierne det også. Værdierne gælder både internt i skaberkraft.dk men er bestemt også hvad du kan forvente i løsningerne og processerne. 

DE FEM VÆRDIER:

Vaerdi illustration