CUSTOMIZED

Har du behov for sparring, ideudvikling eller brug for et konkret tilbud, så skriv til Vibeke Valter Wulff på: info@skaberkraft.dk

LYDDÆMPENDE UDSMYKNING

Bæredygtig Kunstudsmykning med funktion

Mulighederne er mange når der skal stoflighed ind i udtrykket i rummet. En af mulighederne er at skabe en bæredygtig filt-udsmykning. Filten er skabt af restmateriale udvundet af plastflasker fra verdenshavene.

Værkerne har en stærk lydabsorberende effekt og er særdeles effektiv akustikforbedring og smuk stemningsskaber.. 

Skriv til: vibeke@skaberkraft.dk dk hvis du gerne vil vide mere og hør om alle dine muligheder for at forbedre trivslen og arbejdsmiljø via indretningen hos dig. 

mmmmm

klimaenergi 2

mad

På søstersiden www.gallerivalterwulff.dk åbner der sig et univers med kunstværker. Her finder du webshop med mange originale unika kunstværker. Også nogen med lydabsorberende funktion. Du finder også en række muligheder for at være medskabende på akustikkunst og akustikvægge. Du har også muligheden for at booke besøg i det arbejde atelier og se de mange spændende værker, muligheder og materialer. 

   2

3

 kk

aaa

bbb

 akustik 2

1_px_line

AKUSTIK 

Bæredygtigt Kunstnerisk relief


De 5 elementer. Design: Skaberkraft.dk

Tankerne bag designet: Udskæringen er statisk i tykkelsen.Som symbolet på mennesket der skaber bevægelsen.

De fem elementer stammer fra Kinesisk medicin. Det kinesiske ord er Wu Hsing hvor ordet Wu betyder energier og Hsing betyder bevægelse. Et symbol på bevægelse, energi, cyklus.

Designet består af 5 udskæringer. Det er organisk, stilfuldt og med masser af bevægelse. Tankerne ledes hen på køreture i landskabet, hjerterytmer, energibaner, konjunkturer,kurver og muskelbevægeler.

Udsmykningen kan skaleres - også i tykkelsen og antal lag for maksimal bevægelse og organisk udtryk. 

 

aku5

aku4