KUNST:

 

Et billede siger mere end 1000 ord. 

kunst

Kunstværker & kunstnerisk udsmykning

 

Vibeke Valter Wulff indehaver af Skaberkraft.dk har malet malerier siden hun i 1982 som 11 årig modtog undervisning i oliemaling. Uge efter uge, år efter år hos en kunstner i Kolding.  

Med en uddannelse som reklametegner/ Ad'er på reklamebureau blev penslen byttet ud med tusch, skalpel, lysbord og mørkekammer i en årrække. 

Og siden er kreativiten mest blevet brugt til design af løsninger, formidling og grafisk udsmykning. 

I 2016 vente penslerne for alvor tilbage i hjertet og i hånden. I 2017 blev kontoret delt i to så der nu er også er værksted. Penslerne, lærreder, farver og hænder er igang igen hver uge.

I 2018 stiger antalet af værker støt og 2019 bliver formentlig året hvor den første lille udstilling med nogle af de serier der skabes i værkstedet foregår. 

 

1_px_line

 

Relief-serie FRIE FUGLE:

Akryl på træ. Kun originaler med stålsatte øjne. Hovedhøjde 20 cm. Vingebredde 13,5 cm. Tykkelse 9 mm. 15 stk i alt. Signeret på bagside.

Pris kr. 1500.- for 3-delt relief.  Skriv til vibeke@skaberkraft.dk for nærmerer aftale. 

1 2

3

4

5

 6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

1_px_line

 

Træk kunsten fra i skat:

Skatteregler for originale kunstværker som malerier, skulpturer, grafik, fotografisk kunst, installationskunst og lignende:

Grafiske og fotografiske værker der er nummererede og signeret af kunstneren og kun fremstillet i et begrænset oplag. Reproduktioner er ikke omfattet af reglerne.

Kunstværket skal være et førstegangskøb og skal købes direkte af kunstneren eller af et galleri, der har kunstværket i kommission. Kunstværket må ikke være købt af en kunster, der er i familie med eller på anden måde nærtstående til virksomhedens ejer.

Hvis kunstværket kan hænges eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan det fratrækkes fuldt ud i skat, hvis prisen pr. værk ikke overstiger 13.200 kr.