KUNST:

 

Et billede siger mere end 1000 ord. 

kunst

Kunstværker & kunstnerisk udsmykning

 

Du finder shoppen med originale kunstværker og æstetiske dialogkort her: www.vibekevalterwulff.dk 

 

abstrakt 

vvvv

w logo

1_px_line

fly 

  

1_px_line

 

UDSMYKNING - KUNSTVÆRK MED VIRKSOMHEDENS VÆRDIER:

 

Med fysisk materiale fra virksomheden, nye illustrationer/ grafik, aftryk fra medarbejdere og ledelse skabes et kunstværk gennemsyret af virksomhedens DNA. 

Vi tilbyder at skabe en fysisk værdifortælling hvor det er muligt at være medskabende og hvor værket skabes med en bund af virksomhedens materialer.

Skriv til: Vibeke@skaberkraft.dk og hør nærmere.

 

1_px_line

UDSMYKNING OTTERUP RÅDSHUS, NORDFYN KOMMUNE:

 

På skolechefens kontor som også fungerer som afdelingens mødelokale hænger værket :

I N D R E   B A R N 

Et formidlende værk med funktion. Motivet er både en voksen og et barn. Fra den ene vinkel er motivet en voksen. Vendes værket 180 grader dukker en pige med rottehaler frem. 

voksen 

ban

1_px_line

 

Træk kunsten fra i skat:

Skatteregler for originale kunstværker som malerier, skulpturer, grafik, fotografisk kunst, installationskunst og lignende:

Grafiske og fotografiske værker der er nummererede og signeret af kunstneren og kun fremstillet i et begrænset oplag. Reproduktioner er ikke omfattet af reglerne.

Kunstværket skal være et førstegangskøb og skal købes direkte af kunstneren eller af et galleri, der har kunstværket i kommission. Kunstværket må ikke være købt af en kunster, der er i familie med eller på anden måde nærtstående til virksomhedens ejer.

Hvis kunstværket kan hænges eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan det fratrækkes fuldt ud i skat, hvis prisen pr. værk ikke overstiger 13.200 kr. 

 

1_px_line