Synlige værdier

Illustrationer og billeder bidrager til større forståelse  

DIGITALT MØDE

Hvordan ser du ud gennem skærmen?

Virtuelle møder -  Webinarer -  Online undervisning - Genkendelighed på sociale medier - Levende digital kommunikation - hjemmearbejdsplads

Selvom vi ikke mødes fysisk skal rammerne være i orden. Spændende formidlende og identitetsskabende vægge i baggrunden styrker oplevelsen ved et møde virtuelt. 

Væggen kan blandt andet vise identitet, værdier eller være en smuk kunstnerisk udsmykning.

Vi gør nemt for dig at få skabt en professionel, formidlende og identitetsskabende udsmykning, så du kan få leveret og monteret og skabt branding på dine online-møder.

Skaberkraft.dk  skaber identitetsskabende kunstneriske og grafiske udsmykninger.

Vi hjælper med skabe oplevelser og design der visualiserer dit brand. Dine lokaler er et unikt markedsføringsredskab også gennem skærmen. 

Kontakt: vibeke på  info@skaberkraft.dk  og hør mere om dine muligheder. 

 

 n

 

1_px_line

 

Farve i den hvide by i Køge

 

CASE: Kunstnerisk udsmykning hos Beckhoff automation i Køge. Den kunstneriske løsning indeholder:Installation og ophængning af Originale kunstværker m. indarbejdet grafik fra virksomhedens tekniske tegninger.

Især placeringen af værker i det store mødelokale er i øjnefaldende. Også udenfor kontoret. Mange møder foregår via den store skærm og de virtuelle vægge er vigtige.

Materialevalget i værkerne er Eg, alu og bæredygtig. Alle kunstværker er skabt i samme farveunivers. De skifter udtryk i forhold til omgivelserne, indretningen og lysindfald. Ophængning af filtværker i samme grid som reoler tilfører rytme og ro i indretningen med kunst.

Kunst skaber dialog, inspiration, motivation og nye tanker. Kunstnerisk udsmykninger kan skaleres. Fra det enkelte værk til udsmykning på koncernplan. Fra ide til færdig installation.

Kontakt: Info@vibekevalterwulff.dk 

 

1

 2

3

4

5 

6

7

8

9

11

12

 

1_px_line

 

 

Kunstvæg kontor 2

1 

AKUSTIK

1 

KUNSTVÆG kontor

tradium væg  kunst kontor 3