UDSMYKNING SKABER DIALOG:

Kunst giver kant.

Kunstneriske udsmykninger i små og store virksomheder og institutioner.  Vi skaber unikke løsninger, der skaber dialog og atmosfære. 

 

Galleri Valter Wullf & Skaberkraft.dk har mange års erfaring i at udføre udsmykningsopgaver. 

Udsmykningsløsningerne skabes altid i tæt dialog med virksomheden og i en afstemt form inden opgaven går i gang. 

 

Skriv til info@vibekevalterwulff.dk og hør nærmere og lav evt. en aftale om et uforpligtende møde.

 

Rådgivning & Sparring: 

Møde og udvalgsdeltagelse

Kreativt arbejde

Konsulentbistand 

Undervisning 

Udstilling

Foredrag 

Artist Talk 

Sparring

Ide & koncept RUM

Ide & koncept formidling 

Kunst

Kunstværker & kunstnerisk udsmykning

Indret og udsmyk med KUNST

Hvad skal din udsmykning skabes af og på? Materialevalg kan være en ret vigtig faktor. Skal dit kunstværk skabes af bæredygtig lyddæmpende filt? Tapet, plader, glas, Jern eller måske noget helt andet?

Mulighederne mange. Du kan få smukke værker med lydabsobering enten med smukt mønster, kunstmotiver eller skabt i lag som relieffer. Vi har et stort udvalg som kan designes og skabes efter ønske. Alt kan skaleres i størrelsen til det mål der passer til dine rammer. 

Ønsker du en snak om muligheden for en spændende kunstnerisk udsmykning i dine rammer ?så kontakt vibeke@skaberkraft.dk og hør om mulighederne. 

Skaberkraft.dk tilbyder både at udsmykke med egne unikke kunstværker fra Galleri Valter Wulff men også at skabe en kunstnerisk udsmykning tilpasse til lige netop dine rammer og med dit materialevalg mv. 

Få sparring på udsmykningen på virksomheden / Institutionen. Indret smukke kontorer, mødelokaler, foyer, venteområder mv. Få signaler, stemninger og formidling til at gå op i en højere enhed med en kunstnerisk udsmykning med originale værker.

Her:  /akustik-udsmykning-kunst.aspx  kan de se et lille udvalg af netop bæredygtige akustik udsmykninger. 

 -da

 kunst i indretningen

bæredygtig akustikkunst

Akustik kunstvæg

mad 

1_px_line 

CASE: KUNSTERNERISK I 3 etager

 

Kunstnerisk Erhvervsudsmykning hos BECKHOFF Automation Aps. Fantastiske motiverende rammer og inspirerende arbejdsmiljø i Beckhoffs danske hovedkontor i Kolding. Galleri Valter Wulff har leveret kunstnerisk udsmykning til det moderne hus i 3 etager. Du finder referencer til BECKHOFF i alle kunstværkerne. Det gælder både i farveholdning, materialevalg, udtryk og detaljer.

Beckhoff Automation Aps i Kolding er et levende showroom som kan mærkes. Du oplever og får præsenteret løsninger og produkter allerede inden du træder ind i det fascinerende hus. Derfor var ønsket om moderne kunst der bevæger og giver plads til fantasi og fortolkning naturligt.  Det handler ikke kun om hvad man selv kan se, men også om hvad man kan få andre til at se. Nyd billederne fra det ultra smukke hovedkontor og spændende arbejdsplads her.

beck 1

beck 2

kunst industri

kunst på arbejdspladsen

Kunst på arbejdspladsen er værd at overveje, når du vil skabe en bæredygtig arbejdsplads. Kunsten giver anledning til dialog og refleksion i hverdagen og kan være med til at skabe debat om vores liv og samfund.  Galleri Valter Wullf har mange års erfaring med unikke erhvervsudsmykninger der skaber karakter, identitet og atmosfære. Udsmykningsløsningerne skabes altid i tæt dialog med virksomheden og i en afstemt form inden opgaven går i gang.

Skriv til mig på info@vibekevalterwulff.dk og hør nærmere og lav evt. en aftale om et uforpligtende møde.   

Du kan se mere af Beckhoff casen her: /ydelser-services/udsmykning-erhverv.aspx

1_px_line 

CASE: BÆREDYGTIG eRHVERVSUDSMYKNING

 

Smuk bæredygtig og lydabsorberende udsmykning af hovedkontor. 

mmmmm klimaenergi 2

1_px_line 

CASE: KUNSTNERISK UDSMYKNING & sanselig oplevelser

 

På bagvæggen i selskabslokalet Bankboksen hos Sdr.Bjert Kro møder du det store kunstværk med tiltlen: L I V S V I D N E R

Værket viser livet og dem du møder på din vej. Vidnerne til dit liv. Dem der kender din historie og dine drømme. Dem der ser dig. Der der fejrer dine sejre med dig og støtter dig i din sorg. Dem der lytter, kender dig og kæres. Dem du følges med - dine livsvidner.

Farverne i værket er naturfarvede ærlige nuancer. Enkelte steder m pennestrøg af kobber, sølv og guld som en hyldest til livets forskellige faser, fester, resultater og valg.

Farverne skifter intensitet alt efter hvordan lyset falder. Nogle er blanke andre er matte. Værket er som livet levende og foranderligt.

Skaberkraft.dk og Galleri Valter Wulff tilbyder udsmykning med egne unikke kunstværker men også at skabe en kunstnerisk udsmykning tilpasset til lige netop dine rammer og med dit materialevalg mv.

lll

3

sdsd


1_px_line

CASE: Erhvervsudsmykning med minimalistisk kunst

 

Volkerts Fylke er et moderne økologisk Venue i Kolding. Unikke smukke rammer og en del af gamle Volkerts Fabrikker. Her kan du opleve koncerter, foredrag, messer eller holde bryllup, fødselsdag eller firmafest.

Skaberkrft.dk og GALLERI VALTER WLFF har leveret kunstnerisk udsmykning til Volkerts Fylke fået leveret minimalistiske kunstværker til de nyistandsatte og super æstetiske lokaler. Malerier på gangen, Relieffer og bæredygtige mobiler i salen og baren. 

Er du også interesseret i en kunstnerisk udsmykning på din arbejdsplads?

Så skriv til mig på vibeke@skaberkraft.dk.

 

kkk 1

2 

1_px_line

 CASE: ERHVERVSUDSMYKNING MED ABSTRAKT KUNST

Restaturant Valdemar i Kolding Midtby er udsmykket med abstrakte malerier og et mindre minimalistisk relief. De abstrakte værker i rolige nuancer er valgt så de passer til den øvrige indretning af den urbane og cool restaurant med den varme stemning.

hvile 1  

1_px_line 

CASE: ERHVERVSUDSMYKNING MED NATURAFSTEMT KUNST

Café Løverodde ligger smukt med en fantastisk udsigt over Kolding Fjord og Lillebælt. I Cafeen og i selskabslokalet er udsmykket med unikke malerier. Værkerne er valgt så de både passer til naturens farver lige uden for døren og så de skaber en rolig og varm stemning til festen. Cafe Løverodde valgte minimalistiske malerier i klassiske nuancer. Værkerne er udvalgt med formålet at skabe en smuk ramme til gæsternes fest og flot baggrund på festbillederne.

Er du også interesseret i en kunstnerisk udsmykning på din arbejdsplads? Så skriv til Vibeke@skaberkraft.dk og hør nærmere. 

 x

 

1_px_line 

 

Træk kunsten fra i skat:

Skatteregler for originale kunstværker som malerier, skulpturer, grafik, fotografisk kunst, installationskunst og lignende:

Grafiske og fotografiske værker der er nummererede og signeret af kunstnere og kun fremstillet i et begrænset oplag. Reproduktioner er ikke omfattet af reglerne.

Kunstværket skal være et førstegangskøb og skal købes direkte af kunstneren eller af et galleri, der har kunstværket i kommission. Kunstværket må ikke købes af en kunster, der er i familie med eller på anden måde nærstående til virksomhedens ejer.

Hvis kunstværket kan hænges eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan det fratrækkes fuldt ud i skat, hvis prisen pr. værk ikke overstiger 31.000 kr. 

 

1_px_line

  
Kunst KAN:

Kunst kan være fødselshjælper og budbringer. Kunst kan varme helt ind i hjertekuglen. Kunst kan det man ikke kan. Du kan få:


Kunst som symbol
 
Kunst som award
 
Kunst som branding
 
Kunst som udsmykning
 
Kunst der kan skaleres
 
Kunststøtte
 
Kunst som nudging
 
Kunst som samtalestarter
 
Kunst som formidler
 
Kunst og fællesskab
 
Kunst og trivsel
 
Kunst og design


1_px_line

 
Du finder shoppen med originale kunstværker og æstetiske dialogkort her:  www.gallerivalterwulff.dk 


   lgogo

 

eller besøg det arbejdende Atelier. Åbent efter aftale. Adr: Guldager 12 6091 Bjert 

Kontakt: Vibeke Valter Wulff 2091 7342